О множествах регулярного роста функций, аналитических в открытой полуплоскости - Малюткин, К.Г. (Український математичний журнал, 1994)
Вводиться поняття множини регулярного зростання для функції, аналітичної в відкритій півплощині. Зокрема, для функції цілком регулярного зростання в відкритій півплощині вся півплощина являється її множиною регулярного зростання. Розвинута теорія застосовується для розв'язання однієї задачі ермїгової інтерполяції в класі функцій цілком регулярного зростання в півплощині з індикатором, рівним заданому.