О погрешности интерполяции билинейными сплайнами - Шабозов, М.Ш. (Український математичний журнал, 1994)
Розглядаються питання наближення функцій із класів Wʳ ˢ Hω і Wʳ ˢ Hʷ,² білінійними сплайнами. Знайдені точні оцінки похибки для деяких значень r і s.