Вплив суперабсорбентів на укорінення живців і ріст живцевих саджанців чорних тополь - Фучило, Я.Д.; Сбитна, М.В.; Літвін, В.М.; Фучило, О.Я. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено результати досліджень впливу суперабсорбентів на укорінення живців і ріст живцевих саджанців кількох форм тополі секції Aigeiros у південній частині Київського Полісся.