Асимптотические неравенства для распределения времени пребывания полумарковского процесса в расширяющемся множестве состояний - Погоруй, А.А. (Український математичний журнал, 1994)
Одержані асимптотичні оцінки поведінки розподілу функціоналу типу момента досягнення рівня, що нескінченно віддаляється, півмарківським процесом на цілочисловій півпрямій.