Две теоремы о вложениях 0-мерных групп - Протасов, И.В. (Український математичний журнал, 1994)
Побудована універсальна група в класі 0-вимірних груп нескінченної ваги. Доведено, що О-вимірна група вкладається в мультиплікативну півгрупу топологічного кільця.