Наилучшие приближения q-эллипеондов в пространствах Sp,μϕ - Степанец, А.И. (Український математичний журнал, 2004)
Знайдено точні значення найкращих наближень та базисних поперечників q-еліпсоїдів у просторах Sp,μϕ при q > p > 0.