Про деякі наслідки рівняння для функції марковського відновлення напівмарковського процесу - Бондаренко, Г.І. (Український математичний журнал, 2004)
Одержано ланцюги рівнянь, що пов'язують моменти часу перебування напівмарковського процесу в множині етапів з його функцією марковського відновлення. Використано математичний апарат теорії марковських та папівмарковських процесів.