Листи П. П. Охріменка до О. В. Мишанича (1985 – 1997 роки) (публікація листів, упорядкування та примітки Ярослава Мишанича) (Слово і Час, 2018)
Листи П. Охріменка до О. Мишанича можуть бути цікавими для науковців, які займаються проблемою “Слова о полку Ігоревім”. Тут можна знайти багато ідей для наукової роботи, що стосуються теми “Слова” і якими професор Сумського педінституту щедро ділився з колегою з Києва. Листування двох учених тривало з 1983 по 1997 рік і складається (з боку П. Охріменка) з 38 листів та кількох листівок і запрошень на конференції.