Українські письменники-просвітники про природне право особистості - Сліпушко, О.; Щелкунова, О. (Слово і Час, 2018)
У статті проаналізовано художні інтерпретації ідеї природного права особистості в доробку письменників-просвітників, зокрема Семена Климовського, Михайла Козачинського, Якова Козельського. Акцентовано на європейській спрямованості як їхньої творчості загалом, так і тлумачень природного права особистості.