Эквиасимптотическая устойчивость интегральных множеств - Игнатьев, А.О. (Український математичний журнал, 1995)
Сформульовано означення еквіасимптотичної стійкості інтегральної множини системи звичайних диференціальних рівнянь. Доведено ряд теорем.