О слабой сходимости решений случайно возмущенных эволюционных уравнений - Коломиец, Ю.В. (Український математичний журнал, 1995)
Розглядається слабка збіжність мір, породжених розв'язками лінійних еволюційних рівнянь, що залежать від дифузійних процесів, до гауссової міри при прямуванні малого параметра до нуля.