Предельные теоремы для решений стохастических уравнений с периодическими коэффициентами - Махно, С.Я. (Український математичний журнал, 1995)
Доведено теореми про поведінку розв'язків стохастичних рівнянь з періодичними коефіцієнтами та інтегральних функціоналів від них при необмеженому зростанні часу.