Точность условия Кордеса гельдеровости градиента для недивергентных эллиптических систем - Калита, Е.А. (Український математичний журнал, 1995)
Наведено приклад недивергентної еліптичної системи, який свідчить про те, що класична умова Кордеса гельдеровості градієнта розв'язку недивергентного еліптичного рівняння при відповідному розповсюдженні на системи є точною.