Итерационное сведение задачи Дирихле к задаче Неймана - Панков, А.А.; Панкова, Т.Е. (Український математичний журнал, 1995)
Запропонована процедура ітераційного зведення крайової задачі Діріхле до задачі Неймана. Встановлені оцінки швидкості збіжності.