Интегральное представление аналитической функции в кольце и его приложение - Керекеша, П.В.; Черский, Ю.И. (Український математичний журнал, 1995)
Одержано інтегральне зображення аналітичної функції в кільці з відповідними граничними значеннями на межі. Запропоноване нове сингулярне інтегральне рівняння, яке завдяки інтегральному зображенню і повному дослідженню задачі Карлемана для кільця (в нормальному випадку) розв'язано в квадратурах.