Оцінка рекреаційної стійкості лісових насаджень - Марків, П.Д. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено шкали оцінки стійкості лісових насаджень до рекреаційних навантажень за показниками стану деревостану, трав’яного покриву і ґрунту.