Средние колебания и сходимость интегралов Пуассона - Коляда, В.И. (Український математичний журнал, 1997)
Знайдено умови на середні коливання періодичної сумовної функції, за яких із сумовності у точці методом Абеля - Пуассона її ряду Фур'є (спряженого ряду) випливає збіжність середніх Стєклова (існування спряженої функції) в цій точці. Аналогічні результати одержано для інтеграла Пуассона в ℝ₊ⁿ⁺¹.