Сходимость диффузионных процессов - Махно С.Я. (Український математичний журнал, 1992)
Для стохастичних дифузійних рівнянь з коефіцієнтами, що залежать від параметра, одержані необхідні та достатні умови слабкої збіжності розв’язків до розв’язку стохастичного х дифузійного рівняння.