Эллиптические краевые задачи в полных шкалах пространств типа Никольского - Мурач, А.А. (Український математичний журнал, 1994)
Розглядається еліптична крайова задача на нескінченно гладкому многовиді з, взагалі кажучи, незв’язним краєм. Встановлено, що оператор такої задачі є нетеровим в повних шкалах функціональних просторів, які залежать від параметрів s∈R,p∈[1,∞] та співпадають для достатньо великих s≥0 з класичними просторами Нікольського на многовиді.