Макро- і мікроелементи в лікарських рослинах золошлаковідвалів Бурштинської ТЕС - Неспляк, О.С. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Вивчено макро- і мікроелементний склад Artemisia absinthium L., Melilotus officinalis (L.) Pall. та Hippophae rhamnoides L. золошлаковідвалів Бурштинської ТЕС. Проведено порівняльний аналіз вмісту макро- і мікроелементів лікарських рослин на різних типах золошлаковідвалів.