O сходимости функций из соболевского пространства, удовлетворяющих специальным интегральным оценкам - Ковалевский, А.А. (Український математичний журнал, 2006)
Для послідовностей функцій із соболевського простору, що задовольняють спеціальні інтегральні оцінки, в одному випадку встановлено лему про вибір поточково збіжних підпослідовностей, а в іншому — доведено теорему про збіжність за мірою відповідних послідовностей узагальнених похідних. Наведено застосування цих результатів до питання про існування ентропійних розв'язків нелінійних рівнянь із виродженою коерцитивністю і L¹-даними.