Условия существования исчезающих в особой точке решений вещественных неавтономных систем квазилинейных дифференциальных уравнений - Евтухов, В.М.; Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 2010)
Встановлено умови існування зникаючих в особливій точці розв'язків різних класів систем квазілінійних диференціальних рівнянь, що виникають при дослідженні асимптотичної поведінки розв'язків істотно нелінійних неавтономних диференціальних рівнянь вищих порядків.