Умови існування майже періодичних розв'язків нелінійних диференціальних рівнянь у банаховому просторі - Слюсарчук, В.Ю. (Український математичний журнал, 2013)
Получены условия существования почти периодических решений нелинейных почти периодических дифференциальных уравнений в банаховом пространстве, не использующие H-классы этих уравнений.