Перспективи залучення приватних структур до виконання робіт у державному лісовому господарстві - Торосов, А.С.; Харченко, Ю.В.; Жежкун, І.М. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Охарактеризовано закордонний досвід використання приватних структур для виконання лісогосподарських робіт в державному лісовому господарстві. Обґрунтовані перспективи впровадження сучасних організаційних форм господарювання в в лісову галузь країни.