Перша знахідка кажана Pipistrellus kuhlii у Рівненській області - Франчук, М. (Theriologia Ukrainica, 2018)
У місті Сарни (Рівненька обл.) 10.02.2016 р. зареєстровано знахідку нетопира білосмугого. Тварину знайдено на землі біля багатоповерхового цегляного будинку. Вид і стать тварини визначено за фотографіями. Знахідка є першою реєстрацією цього виду на території Рівненської обл. Дотепер вид був відомий в усіх суміжних адміністративних областях (Волинська, Житомирська, Львівська, Берестейська), проте не на Рівненщині, і описана знахідка свідчить про суцільний ареал виду в регіоні.