Некоторые условия обратимости дифференциальных операторов второго порядка - Баскаков, А.Г.; Чернышов, М.К. (Український математичний журнал, 1995)
Наведені достатні умови оборотності диференціального оператора другого порядку зі змінними коефіцієнтами в просторі Lp.