Тенденції змін у фінансово-економічному стані лісгоспів Cхідного Полісся - Жежкун, І.М. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено результати аналізу фінансово-економічного стану лісогосподарських підприємств Східного Полісся в динаміці за період 2003 – 2007 років.