Про ℂ-диференційовність відображень гільбертових просторів - Грецький, О.С. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджується процес диференціювання для певного класу відображень областей гільбертового простору. Вводиться поняття та одержано достатні умови ℂCl-диференційовності відображення в точці.