Формула Котельникова-Шеннона для перетворень Фур'є розподілів з компактними носіями - Ізвєков, І.Г. (Український математичний журнал, 1995)
Для переворень Фур'є фінітних розподілів встановлюється аналог відомої формули Котельникова.