Об автоморфизмах групп порядка p⁵ - Пилявская, О.С.; Печенюк, О.В. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджуються автоморфізми груп порядку p⁵ (р - просте непарне число). Знайдено групи, що не мають автоморфізму порядку 2, а також групи з групою автоморфізмів порядку p⁶.