Об одном конструктивном методе построения периодических решений дифференциальных систем - Кенжебаев, К. (Український математичний журнал, 1995)
Одержано коефіцієнтні умови існування та розроблено ітераційні алгоритми знаходження періодичних розв'язків систем диференціальних рівнянь у вироджених випадках.