О скорости сходимости методов проекционно-итеративного типа для классов слабо-сингулярных интегральных уравнений - Переверзев, С.В.; Аскаров, М. (Український математичний журнал, 1995)
Для класів слабо-сингулярних інтегральних рівнянь II роду, ядра яких мають степеневу особливість, знайдено оптимальний порядок швидкості збіжності проекційно-ітеративних методів. Крім того, розглянуто ітераційні методи типу метода Ю. Д. Соколова і наведено оцінки швидкості збіжності таких методів для слабо-сингулярних рівнянь з диференційовними коефіцієнтами.