Про умови розв'язності і резольвенту диференціально-граничного оператора другого порядку в просторі вектор-функцій - Сторож, О.Г. (Український математичний журнал, 1995)
Розглядається диференціально-граничний оператор, породжений диференціальним виразом Штурма - Ліувілля з обмеженим операторннм потенціалом і нелокальними крайовими умовами. Встановлено умови фредгольмовості і розв'язності розглядуваного оператора, побудовано його резольвенту.