О решениях квазилинейной почти треугольной системы разностных уравнений - Щеголев, С.А. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджується існування у майже трикутної системи різницевих рівнянь частинних розв'язків, які мають вигляд ряду Фур'є з повільно змінними коефіцієнтами і частотою.