О решениях гиперболических дифференциальных включений с невыпуклой правой частью - Витюк, А.Н. (Український математичний журнал, 1995)
Для диференціального включення uxy ∊ F(x, y, u) із неопуклою правою частиною, яка задовольняє умову Ліпшіца по х,у,u доведено існування узагальненого розв'язку, який має неперервні частинні похідні ux, uy.