Аппроксимация ограниченного решения линейного разностного уравнения на Z² решениями соответствующих краевых задач в банаховом пространстве - Городний, М.Ф. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджено питання про існування і єдиність розв'язків крайових різницевих задач у банаховому просторі, відповідних одному різницевому рівнянню на Z². Доведено теорему про наближення єдиного обмеженого розв'язку розглядуваного рівняння розв'язками відповідних крайових задач.