Редукция основной бигармонической задачи для квадранта к несингулярным интегральным уравнениям - Мельниченко, И.П.; Плакса, С.А. (Український математичний журнал, 1995)
Основну бігармонічну задачу для квадранта з кусочно-неперервною крайовою умовою редуковано до системи несингулярних інтегральних рівнянь.