Робастная устойчивость систем с запаздыванием - Хусаинов, Д.Я.; Мустафаева, Р. (Український математичний журнал, 1995)
Розглядаються лінійні стаціонарні системи диференціальних рівнянь із загаюванням. Матриці, що визначають динаміку системи, змінюються в деякому інтервалі. Одержані достатні умови робастної стійкості систем, рівномірні за загаюванням і такі, що залежать від відхилення аргументу.