Скінченні недисперсивні групи, у яких всі підгрупи непримарного індексу метациклічні - Зузук, Л.І. (Український математичний журнал, 1995)
Описана будова скінченних недиспсрсивпих груп, у яких всі підгрупи непримарного індексу метациклічні.