Підсумки літературного сезону 2017 (Леся Демська-Будзуляк, Костянтин Родик, Дмитро Дроздовський, Ніна Герасименко, Тарас Головань, Сергій Савін) (Слово і Час, 2018)
1 лютого ц. р. Інститут літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України спільно з Національною спілкою письменників провів круглий стіл “Підсумки літературного сезону 2017”. Звіт про подію Т. Михайлової можна подивитися на сайті ІЛ НАН України: http://www.ilnan.gov.ua/ index.php/uk/item/460-pidsumky-literaturnoho-sezonu-2017. Пропонуємо вашій увазі шість основних доповідей, виголошених під час круглого столу.