Вручення премії імені Ольги Камінчук - Шубравська, О. (Слово і Час, 2018)
13 лютого ц. р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України на засіданні вченої ради відбулося вручення щорічної премії імені Ольги Камінчук для молодих учених, яка присуджується аспірантам та співробітникам Інституту віком до 35 років один раз на рік.