Рецепція творчості Ірини Жиленко в комплексному аналізі поезії та прози - Жиленко, І. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Сардарян К. Творчість Ірини Жиленко у контексті розвитку української літератури другої половини ХХ – початку ХХІ століття: Монографія. – Київ: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2016. – 392 с.