Спогади про Сергія Іванюка (Слово і Час, 2018)
На смерть Сергія Іванюка в соцмережах відгукнулися його друзі й колеги. За погодженням із проф. В. Моренцем та авторами дописів редакція передруковує, зокрема, спогади теперішніх і колишніх студентів про свого Вчителя.