Об одном результате Ж. Бургена - Конягин, С.В.; Шкредов, И.Д. (Український математичний журнал, 2010)
У лінійному просторі розмірності n над полем F₂ побудовано множину A заданої щільності, в якої перетворення Фур'є є великим на великій множині і таким, що перетин A з будь-яким підпростором невеликої розмірності є малим. Одержані результати показують у певному сенсі точність однієї теореми Ж. Бургена.