Експлуатаційна система обслуговування у схемі дифузійної апроксимації з еволюційним усередненням - Мамонова, Г.В. (Український математичний журнал, 2006)
Розглядається експлуатаційна система обслуговування типу [SM|M|∞]N у схемі дифузійної апроксимації. Система обслуговування описується напівмарковською випадковою еволюцією.