Асимптотическое поведение неограниченных решений существенно нелинейных дифференциальных уравнений второго порядка. II - Евтухов, В.М.; Касьянова, В.А. (Український математичний журнал, 2006)
Встановлено асимптотичні зображення для одного класу необмежених розв'язків диференціальних рівнянь другого порядку, що містять у правій частині суму доданків з нелінійностями більш загального вигляду, ніж нелінійності типу Емдена - Фаулера.