Mикола Іванович Шкіль (до 80-річчя від дня народження) - Королюк, В.С.; Луковський, І.О.; Перестюк, М.О.; Працьовитий, М.В.; Самойленко, А.М.; Яковець, В.П. (Український математичний журнал, 2012)
13 грудня 2012 року виповнилось 80 років академіку Національної академії педагогічних наук України, доктору фізико-математичних наук, професору Миколі Івановичу Шкілю.