Линейные комбинации вольтеррова диссипативного оператора и его сопряженного - Губреев, Г.М.; Олефир, Е.И.; Тарасенко, А.А. (Український математичний журнал, 2013)
У сепарабельному гільбертовому просторі вивчаються спектральні властивості лінійних комбінацій вольтеррового дисипативного оператора та спряженого з ним.