О нелокальной краевой задаче для систем гиперболических уравнений с импульсными воздействиями - Асанова, А.Т. (Український математичний журнал, 2013)
Розглядається нелокальна крайова задача для системи гiперболiчних рiвнянь з iмпульсним впливом. Методом уведення функцiональних параметрiв встановлено умови iснування єдиного розв’язку дослiджуваної задачi та запропоновано спосiб його знаходження.