Мирослав Львович Горбачук (до 75-річчя від дня народження) - Березанський, Ю.М.; Герасименко, В.І.; Кочубей, А.Н.; Михайлець, В.А.; Нижник, Л.П.; Самойленко, А.М.; Самойленко, Ю.С.; Хруслов, Є.Я. (Український математичний журнал, 2013)
Восьмого березня 2013 р. виповнилось 75 років відомому українському математику, членукореспонденту НАН України Мирославу Львовичу Горбачуку.